Krydret kyllingegryde

Kylling i gryde

1 kylling
2 store løg
2 spsk. olie
2 tsk. grøn karrypasta (thailandsk)
2 mellemstore gulerødder
1 grøn peberfrugt
3 ds. flåede, hakkede tomater
1 hel grøn chili
1½ tsk. salt
1 tsk. kanel
½ tsk. st. nellike

Kyllingedeller

TILBEHØR:
Ris

Pil og hak løgene. Steg løg og karrypasta i olien i en stor gryde 1-2 min. Fjern overflødigt fedt på kyllingen. Skyl den ind- og udvendig og del den i 8-10 stykker. Dup kyllingestykkerne tørre med køkkenrulle. Skræl gulerødder og skær dem i grove stykker. Flæk peberfrugt, fjern indmad og skær i grove terninger. Læg kylling, gulerødder og tomater i gryden og bring i kog. Krydr med hel chili, salt, kanel og nellike. Dæmp varmen, og lad retten småkoge i 30 min. Tilsæt peberfrugt og lad det småkoge yderligere i 10 min., eller til kødet er mørt. Smag til med salt.