Krydret kyllingeret

Kyllingen krydres godt med karry, chili og spidskommen

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

800 g ferske kyllingeoverlår med rygben
2 løg
4-6 gulerødder
1 kg kartofler
½ tsk. spidskommen
1 tsk. chili
1 tsk. karry
2 tsk. oregano
4 spsk. olie
Ca. 1½ dl kogende hønsebouillon
Ca. 1 tsk. salt


Prøv også: Kylling med spinat og rodfrugter


Sådan gør du:

Opvarm ovnen til 200°. Pil løgene og skær dem i grove både. Skræl gulerødderne og kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Læg grøntsager og kylling i ovnens bradepande. Rør spidskommen, chili, karry og halvdelen af oreganoen sammen med olien. Pensl kyllingestykkerne hermed. Krydr grøntsagerne med resten af oreganoen og sæt fadet midt i den varme ovn. Hæld bouillon ved og lad retten stege i
ca. 40 min., eller til alt er mørt. Krydr med salt mod slutningen.

Tilberedningstid:

Ca. 1 time, heraf arbejdstid ca. 20 min.

Prøv også: Kalkungryde