Kylling

Lækker kylling med kokos-karry-sauce.

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:
2 x 900 g kyllingeover- og underlårsmix
Lidt olie, salt og peber

Sauce:
1 lille løg, 1 peberfrugt
2 spsk. olie, 1 spsk. mild karry
1 dl hønsebouillon, 400 ml kokosmælk
1 dl rosiner, majsstivelse, salt og peber

Tilbehør:
Ca. 4 dl ris (gerne grove) kogt efter anvisningen på emballagen, 1 broccoli, salt

Lav også rejer i wok

Sådan gør du:
Læg kyllingestykkerne i et ovnfast fad. Pensl dem med olie og krydr med salt og peber. Sæt fadet midt i en 200° varm ovn, til kødet er gennemstegt, dvs. når kødsaften er klar (ca. 40 min.). Tag lidt kylling fra til madpakken onsdag.

Sauce: Skær løg og peberfrugt i små tern og steg disse i olie i 4 min., uden at de tager farve. Øg varmen og lad karryen stege med i 20 sek. Hæld bouillon, kokosmælk og rosiner på. Bring det i kog og lad det småkoge i 10 min. Jævn let med majsstivelse udrørt i vand og smag til med salt og peber.

Tilbehør: Del broccolien i buketter, som lægges i en skål. Tilsæt lidt salt og hæld kogende vand på. Lad broccolien trække tildækket i 3-5 min.

Tilberedningstid: Ca. 50 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.