Kylling i fad

Lav en skøn kylling i fad med brie og salat.

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:
2 x 450 g kyllingebrystfilet
Lidt olie, salt og peber
200 g brie i skiver
200 g squash i tynde skiver
Ca. 1½ tsk. timian

Salat
1 kg gulerødder
1 stor håndfuld rosiner
1 lille håndfuld græskar- eller
solsikkekerner
1 dl hakkede nødder

Dressing
1 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. vand
½ spsk. honning
½ spsk. sennep
4 spsk. olie
Salt og peber

Lav også: Rejer i wok

Sådan gør du:
Afpuds kyllingefileterne. Pensl dem med lidt olie og læg dem i et smurt ovnfast fad. Krydr med salt og peber. Læg 2 skiver brie på hver kyllingefilet og fordel squashskiverne over brien. Dryp lidt olie over og krydr med timian. Sæt fadet midt i en 200° varm ovn i ca. 25 min., eller til kyllingekødet netop er gennemstegt.

Salat: Skræl gulerødderne og riv dem groft. Bland dem med rosiner, græskarkerner og nødder. Rør dressingen sammen og vend den i salaten.

Tilberedningstid: Ca. 35 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.

Lav også: Laksetatar i sesam