Kylling i karry med broccoli

Skøn kylling i karry med broccoli.

Foto: Martin Tanggaard

Kylling i karry med broccoli

Opskriften på kylling i karry med broccoli er beregnet til fire personer

Det skal du bruge:
2 x 280 g kyllingefilet
1 stort løg skåret i strimler
2 spsk. rapskimolie
2 spsk. mild karry
2 x 400 ml kokosmælk
1 dl hønsebouillon
1 bdt. broccoli i små buketter
4 gulerødder i skrå skiver
Citronsaft
Fiskesauce

Tilbehør:
Ca. 4 dl ris

Sådan gør du:
Kog risene efter anvisningen på emballagen. Skær kyllingekødet i grove tern. Steg løget klart i olien. Tilsæt karry og lad det stege med i ca. 30 sek. Hæld kokosmælk og bouillon på og bring det i kog. Tilsæt kødet og bring det hele i kog igen. Lad det simre i 5 min. Tilsæt grøntsagerne og lad retten simre i yderligere ca. 8 min., eller til kødet er mørt. Smag til med citronsaft og fiskesauce. Tilberedningstid: Ca. 35 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.

Prøv også: Tarteletter med kylling og asparges