Kylling i karry med kokosmælk

Kylling i karry er en rigtig klassiker på danskernes middagsbord - her får du en opskrift på kylling i karry med kokosmælk.

kylling i karry  med kokosmælk

Ingredienser til kylling i karry med kokosmælk:

Opskriften på kylling i karry er beregnet til fire personer.

700 g kyllingeinderfilet
1 stort løg
3 spsk. olie
2 spsk. mild karry
2 x 400 ml kokosmælk
350 g grønne bønner (frost)
Salt og peber
Citronsaft

Tilbehør:
Ca. 4 dl ris (fuldkorn)
2 æbler
Citronsaft

Prøv også: Medister af kyllingekød

Sådan gør du:

Kylling i karry:
Pil løget og skær det i tern. Sautér det i olien i 4 min.
Lad karryen stege med i 30 sek.
Kom kyllingekødet i gryden og vend det rundt. 
Hæld kokosmælk på og bring det hele i kog. Lad det småkoge i 4 min.
Tilsæt de frosne bønner og lad gryden simre i yderligere 3-4 min. under låg.
Smag til med salt, peber og citronsaft.

Tilbehør:
Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Skær æblerne i tynde både.
Dryp citronsaft over og servér dem til.

Tilberedningstid:
Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.

Prøv også: Kylling i karry i kokosmælk