Kylling i karry og kokosmælk

Lækker ret fra slankeklubben.

Foto: Mannerup/Kate\'s Joint, Thomas Yde og All Over

4 portioner

Det skal du bruge:
500 g kyllingefilet
2 tsk. rapsolie
2 bdt. forårsløg
1 spsk. korianderblade
2 tsk. grøn karrypasta
2 dl hønsebouillon
2 dl kokosmælk light
Saft af 1 limefrugt
1 spsk. sukker
200 g grønne bønner
Salt og peber

Lækker bønnesalat

Sådan gør du:

Skær kyllingefi leterne i 1 cm tykke strimler. Opvarm en slip let-pande og tilsæt olie. Rist kyllingestykkerne heri og tag dem derpå af varmen. Rens forårsløgene og skær dem i ca. 1 cm lange snitter. Hak korianderbladene. Bland i en gryde forårsløg, korianderblade, karrypasta, hønsebouillon, kokosmælk, limesaft og sukker og bring saucen i kog. Tilsæt kyllingestykkerne og lad retten koge ved svag varme i ca. 20 min. Skær bønnerne over og kom dem i retten, som herefter koger i yderligere ca. 5 min. Smag til med salt og peber og evt. mere karrypasta.

Serveringsforslag: Jasminfuldkornsris, kogte grøntsager og limefrugt.

Skønne grovboller

Energi pr. portion
265 kcal / 1105 kJ
Fedt: 12 g
Kulhydrat: 11 g
Protein: 27 g
Kostfibre: 3 g