Torsdag d. 1. november 2012 - af Pia Friis Andreassen
Kylling i kokosmælk
Nem ret til en hverdagsaften - kylling i kokosmælk

4 personer
Det skal du bruge:
Ca. 600 g kyllingefilet
2 gulerødder
1 porre
1-2 spsk. rød karrypasta
1 tsk. sambal oelek eller
1-2 tsk. tørrede chiliflager
2 spsk. olie
2 x 400 ml kokosmælk
1 spsk. peanutbutter
1½ tsk. sukker
Sojasauce
Citronsaft
1 pose koriander
Tilbehør:
4 dl fuldkornsris
Prøv også: Chili-teriaky-wok
Kylling i kokosmælk - sådan gør du:
Tilbehør:
Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Kylling i kokosmælk:
Skær kyllingefileterne i tern (ca. 2 x 2 cm). Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Rens porren og skær den i tynde strimler. Steg karrypastaen og sambal oelek'en i olien i ½ min. Hæld kokosmælk på og varm den op. Tilsæt peanutbutter og sukker. Kom kyllingekødet i og lad det simre i 4 min. Tilsæt gulerødder og porre. Lad det simre i yderligere 1-2 min., eller til kødet er mørt. Smag til med sojasauce og citronsaft. Servér retten med koriander til.
Tilberedningstid af kylling i kokosmælk:
Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.
Prøv også: Krydret kyllingeret