Kylling i sprød skinke

Server kyllingen med grøn pasta

Det skal du bruge:
Ca. 1,6 kg kyllingefileter,
200 g lufttørret skinke,
olivenolie.
Endvidere: 400 g pasta,
ca. 300 g grønne ærter (frost),
1 spsk. olivenolie,
1 glas grøn pesto.
Salat: 1 bk. spæde salatblade.
Dressing: 1 spsk. hvidvinseddike,
1 spsk. vand,
½ spsk. honning,
2-3 spsk. finhakkede løg,
3-4 spsk. olivenolie, salt.

Oksegryde

Spaghetti kødsovs

Sådan gør du:
Sæt vandet til pastaen over og tilbered efter anvisningen på emballagen. Tilsæt ærterne de sidste 2 min. Lad det dryppe af i et dørslag. Hæld tilbage i gryden. Vend nu olie i og derefter pesto. Afpuds kyllingefi leterne og dup dem tørre. Vikl én skive skinke omkring hvert stykke kylling. Brunes på begge sidder i olien ved god varme. Dæmp varmen og steg yderligere ca. 6 min. på hver side til gennemstegt.

Salat: Skylles grundigt og duppes tør. Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt. Vend med salatbladene lige før servering. Tag kød fra til madpakke tirsdag.

Tilberedningstid: Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 40 min.