Kylling i tomatsauce

Skøn simre kylling i tomatsauce

Kylling i tomatsauce.Foto: Martin Tanggaard

Det skal du bruge:

Ca. 1 kg kyllingefileter
1 brik hakkede "O'tomato"
100 g revet parmesanost
1 glas tomatsauce "La Campagia"
Salt og peber

Gremolata:

1 potte persille
½ økologisk citron
1 finthakket fed hvidløg
Salt

Tilbehør:

Ca. 1 kg små, tyndskallede kartofler 2 spsk. olie, 1 spsk. oregano, groft salt

Tilbehør:

Opvarm ovnen til 220°. Skrub kartoflerne rene og dup dem tørre. Vend dem med olie på en plade med bagepapir. Strø oregano over. Steg dem i den varme ovn i ca. 25 min. Vend dem undervejs og krydr med salt mod slutningen.

Kylling:

Afpuds kyllingefileterne. Kom hakkede tomater (let afdryppede), parmesanost og tomatsauce i en gryde og bring det i kog. Læg kyllingefileterne i og lad det hele simre under låg i ca. 16 min., eller til kødet er mørt. Smag saucen til med salt og peber.

Gremolata:

Hak persillen inkl. de tynde stilke. Riv citronskallen fint. Bland persille, citronskal og hvidløg. Smag til med salt.

Tilberedningstid:


Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.