Onsdag d. 16. maj 2012 - af Pia Friis Andreassen
Kylling i tomatsauce
Skøn simre kylling i tomatsauce

Det skal du bruge:
Ca. 1 kg kyllingefileter
1 brik hakkede "O'tomato"
100 g revet parmesanost
1 glas tomatsauce "La Campagia"
Salt og peber
Gremolata:
1 potte persille
½ økologisk citron
1 finthakket fed hvidløg
Salt
Tilbehør:
Ca. 1 kg små, tyndskallede kartofler 2 spsk. olie, 1 spsk. oregano, groft salt
Tilbehør:
Opvarm ovnen til 220°. Skrub kartoflerne rene og dup dem tørre. Vend dem med olie på en plade med bagepapir. Strø oregano over. Steg dem i den varme ovn i ca. 25 min. Vend dem undervejs og krydr med salt mod slutningen.
Kylling:
Afpuds kyllingefileterne. Kom hakkede tomater (let afdryppede), parmesanost og tomatsauce i en gryde og bring det i kog. Læg kyllingefileterne i og lad det hele simre under låg i ca. 16 min., eller til kødet er mørt. Smag saucen til med salt og peber.
Gremolata:
Hak persillen inkl. de tynde stilke. Riv citronskallen fint. Bland persille, citronskal og hvidløg. Smag til med salt.
Tilberedningstid:
Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.