Kylling i wok

Skøn ret til hverdag og weekend.

Foto: Bo Lynge

4 personer

Det skal du bruge:
4 kyllingefileter
250 g nudler
400 g gulerødder
500 g søde, røde pebere
½ bdt. porre
3 spsk. sojasauce
4½ spsk. sød chilisauce
1 tsk. cayennepeber
2 spsk. olie
Salt og peber

Prøv også: kyllingesalat

Tilbehør:
Sød chilisauce

Prøv også på Q: Kartoffelpizza med blå ost og revet ost

Sådan gør du:
Tilbered nudlerne efter anvisningen på emballagen. Skær kødet i strimler på tværs og dup det tørt. Skræl gulerødderne og skær dem i skrå skiver. Rens peberfrugterne for kerner og hinder og skær dem i strimler. Skær porrerne i strimler. Rør sojasauce, chilisauce og cayennepeber sammen. Opvarm en wok, til den er rygende varm. Tilsæt 1 spsk. olie og steg kødet heri ad to omgange under omrøring (ca. 3 min.). Krydr med salt og peber. Tag kødet op og tilsæt resten af olien. Steg gulerødderne under omrøring i 2 min. Tilsæt peber og porre og steg det i yderligere 2 min. Tilsæt kødet og sojablandingen og varm det igennem.
Tilberedningstid: Ca. 35 min., heraf arbejdstid ca. 35 min.

Prøv også: Tarteletter med kylling og asparges