Kylling a la Cæsar

Når det skal være hurtigt og sundt!

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

2 pk. kyllingefileter a 280 g
2 spsk. olie
1 tsk. paprika
Salt og peber

Salat:

2 skiver rugbrød
2 bakker crisp mix salat
1 rødløg
500 g cherrytomater

Dressing:

1½ spsk. mayonnaise
2 tsk. dijonsennep
2 spsk. vand

Prøv også: Kylling med gremolata

Sådan gør du:

Kyllingefileter:

Rør olie og paprika sammen. Smag til med salt og peber. Pensl de afpudsede kyllingefileter hermed og steg dem på en grill eller pande i 4-6 min. på hver side afhængigt af tykkelse. Tag dem af panden og lad dem trække i et par minutter. Skær derefter fileterne i 1½ cm tykke skiver.

Salat:

Skær rugbrødsskiverne i tern og rist dem sprøde på panden. Skyl salatbladene og slyng dem tørre. Bræk dem i mindre stykker. Skær løget i skiver og tomaterne i halve.

Dressing:

Rør ingredienserne sammen. Vend dressingen med grøntsager og rugbrødstern. Fordel salaten i fire skåle og placér kyllingestykkerne ovenpå.

Tilberedningstid:

Ca. 25 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

Prøv også: Pastasalat med ristet parmaskinke