Tirsdag d. 25. september 2012 - af Pia Friis Andreassen
Kylling a la Cæsar
Når det skal være hurtigt og sundt!

4 personer
Det skal du bruge:
2 pk. kyllingefileter a 280 g
2 spsk. olie
1 tsk. paprika
Salt og peber
Salat:
2 skiver rugbrød
2 bakker crisp mix salat
1 rødløg
500 g cherrytomater
Dressing:
1½ spsk. mayonnaise
2 tsk. dijonsennep
2 spsk. vand
Prøv også: Kylling med gremolata
Sådan gør du:
Kyllingefileter:
Rør olie og paprika sammen. Smag til med salt og peber. Pensl de afpudsede kyllingefileter hermed og steg dem på en grill eller pande i 4-6 min. på hver side afhængigt af tykkelse. Tag dem af panden og lad dem trække i et par minutter. Skær derefter fileterne i 1½ cm tykke skiver.
Salat:
Skær rugbrødsskiverne i tern og rist dem sprøde på panden. Skyl salatbladene og slyng dem tørre. Bræk dem i mindre stykker. Skær løget i skiver og tomaterne i halve.
Dressing:
Rør ingredienserne sammen. Vend dressingen med grøntsager og rugbrødstern. Fordel salaten i fire skåle og placér kyllingestykkerne ovenpå.
Tilberedningstid:
Ca. 25 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.
Prøv også: Pastasalat med ristet parmaskinke