Gå til hovedindhold
< Tilbage til forsiden
  • Nyhedsbrev
  • Køb abonnement
  • Privatlivspolitik
Ude og Hjemme
  • Abonnement
  • Slank
    • Slankekure
      • Low Carb-kure
      • Proteinkure
      • Fastekure
      • Dukan Kuren
      • Gode slanketips
      • Forøg forbrænding
    • Motion og træning
      • Træningsøvelser
      • Motivation
    • Slankemad
      • Slankende madvarer
      • Sunde snacks
    • Helbred
      • Undgå sygdom
      • Vitaminer og helse
  • Skæbner
  • Spil
    • Indsend krydsordsløsninger
    • Konkurrencer
  • Familie
    • Hund
      • Søde hunde
      • Hundens sundhed
    • Kat
      • Sjove katte
    • Husmorråd
      • Forbrug
      • Gør det selv
  • Opskrifter
    • Kød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Bagværk
    • Billige madplaner
    • Dessert og kage
    • Vegetaropskrifter
    • Supper
    • Tilbehør
  • Video
  • Sex og samliv
    • Sex
    • Parforhold
    • Dating
    • Utroskab
    • Podcast
  • Horoskop
    • Alle horoskoper
      • Vandmanden
      • Fiskene
      • Vædderen
      • Tyren
      • Tvillingerne
      • Krebsen
      • Løven
      • Jomfruen
      • Vægten
      • Skorpionen
      • Skytten
      • Stenbukken
    • Det overnaturlige
      • Clairvoyance
      • Drømmetydning
      • Horoskoper
      • Håndlæsning
      • Numerologi
      • Stjernetegn
      • Tarot
      • Stjernetegn
  • Forside
  • Opskrifter
  • fjerkræ
  • kylling
  • Kylling à la Milanese og citronpasta

Kylling à la Milanese og citronpasta

Nem og lækker aftensmad med kylling og pasta.

Mail Print

Torsdag d. 11. april 2013 - af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard

PrintPrint
  • Del på Facebook
  • Del på Twitter
  • Del på Google+

4 pers.

Ingredienser til kylling à la Milanese og citronpasta

650 g kyllingebrystfileter
2 æg
1½ dl rasp
50 g revet parmesanost
4 spsk. finthakket bredbladet persille
Olie til stegning

Citronpasta:

Ca. 300 g tørret fuldkornspasta
250 g cremefraiche 18 %
1 spsk. revet, finthakket økologisk citronskal
1 spsk. citronsaft
Friskkværnet peber
2 spsk. finthakket bredbladet persille

Tilbehør:

Citronbåde

PRØV OGSÅ: Kylling med stegte orangerødder

Fremgangsmåde

Citronpasta:

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Varm cremefraichen over svag varme i en tykbundet gryde. Tilsæt citronskal og -saft, peber og persille. Vend saucen med den afdryppede pasta.

Kylling:

Skær alle kyllingefileterne igennem på langs. Vend dem i sammenpisket æg og derpå i en blanding af rasp, parmesanost og persille. Lad dem hvile i 5 min., så paneringen "sætter" sig. Steg fileterne i olie over middelstærk varme i ca. 3 min. på hver side. Tag kylling fra til fredagens madpakker.

Tilberedningstid: 

Ca. 35 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.

PRØV OGSÅ: Chili con turkey

9 lækre opskrifter på and:

9 lækre opskrifter på and

Få opskriften her >> Få opskriften her >>

Andebryst med ovnstegt tilbehør

Få opskriften her >>

1 / 11
Få opskriften her >> Få opskriften her >>

Andelår med appelsin

Få opskriften her >>

2 / 11
Få opskriften her >> Få opskriften her >>

Hel and med æbler og svesker

Få opskriften her >>

3 / 11
Få opskriften her >> Få opskriften her >>

And med kålsalat og mormordressing

Få opskriften her >>

4 / 11
Få opskriften her >> Få opskriften her >>

Andebryst med jordskokpuré

Få opskriften her >>

5 / 11
Få opskriften her >> Få opskriften her >>

And med skysauce og stegt julesalat

Få opskriften her >>

6 / 11
Få opskriften her >> Få opskriften her >>

Klassisk andesteg

Få opskriften her >>

7 / 11
Få opskriften her >> Få opskriften her >>

Sprødstegt andebryst med chili-æbler

Få opskriften her >>

8 / 11
Få opskriften her >> Få opskriften her >>

Letsprængt and med peberrodssalat

Få opskriften her >>

9 / 11
Få opskriften her >> Få opskriften her >>

Andebryst med stegte grøntsager

Få opskriften her >>

10 / 11

Relaterede artikler

Kærlighed og god mad

Kebab af oksekødsboller på spyd serveret med blomkåls-couscous og hvidløgsdressing

Kebab med oksekød og blomkåls-couscous

Spanske pizzaer

Tiramisu

Nyeste artikler

  • Sådan klarer du kulden
  • Brev til Anne-Marie: Jeg skjuler min ensomhed
  • Derfor skal du tage stilling til organdonation
  • Amalie planlagde sin egen begravelse

Relaterede Artikler

Linguine med sej, tomat og basilikum

Portionspizzaer med nye kartofler

Nordafrikansk simrelam

Gratin med blomkål

Læs mere om

  • italiensk mad
  • udenlandske retter

Mest læste

  • Jeg bad min kollega om børn
  • Jeg elsker min utro eksmand
  • Midt i sorgen fandt jeg kærligheden igen
  • Brev til Anne-Marie Østersø: Hans børn føler sig snydt for arven
  • Julie mistede sin mand til Alzheimers: Jeg måtte slippe Bjørn

Relaterede artikler

Kærlighed og god mad

Kebab med oksekød og blomkåls-couscous

Spanske pizzaer

Tiramisu

Linguine med sej, tomat og basilikum

Mest læste

  • Kylling i karry - en børnefavorit
  • Pastaret med kylling i cremet sauce
  • Croissanter med kyllingesalat
  • Kogt kylling med peber-rodssauce
  • Kyllingesalat med mango og avocado

Seneste nyt

  • Sådan klarer du kulden
  • Brev til Anne-Marie: Jeg skjuler min ensomhed
  • Derfor skal du tage stilling til organdonation
  • Amalie planlagde sin egen begravelse
  • Vær vågen: Katte skjuler smerte og sygdom
  • © Ude og Hjemme
  • Det handler om dig og mig
  • Annoncører
  • Disclaimer
  • Administrer samtykke
  • Til top

Besøg Allers andre hjemmesider

  • Aller.dk
  • Antik & Auktion
  • BILLED-BLADET
  • ELLE
  • Familie Journal
  • Femina
  • Gislev Rejser
  • IN
  • ISABELLAS
  • Kulturrejser Europa
  • Letliv
  • Mad & Bolig
  • Mama
  • Maries Ideer
  • Nilles Rejser
  • Nyhavn Rejser
  • Psykologi
  • Q
  • SE og HØR
  • SPIS BEDRE
  • Stjernegaard Rejser
  • SØNDAG
  • Ude og Hjemme
  • Vi Unge
  • Where2Go
  • Køb abonnement
  • Nyhedsbrev
  • Facebook

Aller Media A/S

Havneholmen 33

1561 København V

CVR.: 43325612

Tlf.: 72 34 20 00