Torsdag d. 11. april 2013 - af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
Kylling à la Milanese og citronpasta
Nem og lækker aftensmad med kylling og pasta.

4 pers.
Ingredienser til kylling à la Milanese og citronpasta
650 g kyllingebrystfileter
2 æg
1½ dl rasp
50 g revet parmesanost
4 spsk. finthakket bredbladet persille
Olie til stegning
Citronpasta:
Ca. 300 g tørret fuldkornspasta
250 g cremefraiche 18 %
1 spsk. revet, finthakket økologisk citronskal
1 spsk. citronsaft
Friskkværnet peber
2 spsk. finthakket bredbladet persille
Tilbehør:
Citronbåde
PRØV OGSÅ: Kylling med stegte orangerødder
Fremgangsmåde
Citronpasta:
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Varm cremefraichen over svag varme i en tykbundet gryde. Tilsæt citronskal og -saft, peber og persille. Vend saucen med den afdryppede pasta.
Kylling:
Skær alle kyllingefileterne igennem på langs. Vend dem i sammenpisket æg og derpå i en blanding af rasp, parmesanost og persille. Lad dem hvile i 5 min., så paneringen "sætter" sig. Steg fileterne i olie over middelstærk varme i ca. 3 min. på hver side. Tag kylling fra til fredagens madpakker.
Tilberedningstid:
Ca. 35 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.
9 lækre opskrifter på and:
9 lækre opskrifter på and



















