Kylling med cremet pasta

Med et strejf af karry

Det skal du bruge:

900 g kyllingeinderfilet,
2 spsk. olie,
1½ tsk. timian,
salt, peber.
Ca. 400 g pastapenne,
1 spsk. olie,
1 spsk. mild karry,
1 dl madlavningsfløde 18 %,
1 bdt. forårsløg,
1 glas sorte oliven (drænet).

Det skal du gøre:
Opvarm ovnen til 250°. Sæt vand over til
pasta. Kog ekstra til madpakken onsdag.

Kom kyllingekødet i en pose. Hæld olie i og krydr med timian, salt og peber. Vend det hele sammen i posen, så kødet bliver smurt og krydret.

Kom derefter kødet i et jævnt lag på en plade med bagepapir. Sæt pladen øverst i den varme ovn i ca. 8 min. Vend kødet efter 4 min. Tag kylling og pasta fra til madpakken onsdag.

Kom 1 spsk. olie i en kasserolle og steg karry heri under omrøring i 30 sek. Tilsæt fl øde og varm op. Smag til med salt og peber.

Vendes med afdryppet pasta. Vend derefter renset, snittet forårsløg, oliven og kyllingestykker i.

Tilberedningstid: Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.