Onsdag d. 5. september 2012 - af Pia Friis Andreassen
Kylling med gremolata
Kyllingefileter vendt i persille, hvidløg, rosmarin og ost

4 personer
Det skal du bruge:
1300 g kyllingefileter (inkl. kød til madpakken)
Gremolata:
2 økologiske citroner
3 fed hvidløg, 3 dl bredbladet persille
1 tsk. tørret rosmarin
100 g revet pecorino-ost
Tilbehør:
350 g pastaskruer (gerne fuldkorn) + lidt ekstra til madpakken
2 spsk. olie
1 potte basilikum, peber
Pecorino-ost
Prøv også: Kyllingelår og melonsalat
Sådan gør du:
Gremolata:
Riv skallen af citronerne, uden at den hvide, bitre del kommer med. Hak skallen fint sammen med hvidløg og persille og kom det hele i en skål. Bland rosmarin og parmesanost i.
Kyllingefileter:
Afpuds kyllingefileterne. Vend dem i gremolatablandingen og læg dem på en plade med bagepapir. Sæt pladen midt i en 210° varm ovn i ca. 20 min. Tag kylling fra til torsdagens madpakke.
Tilbehør:
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Lad den dryppe af og vend den med lidt olie, hakket basilikum og friskkværnet peber. Servér revet pecorino-ost til.
Tilberedningstid:
Ca. 35 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.
Prøv også: Kyllingeburger med ærtepuré