Tirsdag d. 28. maj 2013 - af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
Kylling med guacamole og spicy kartofler
Dejlig og nem hverdagsret med kylling, guacamole og spicy kartofler

4 pers.
Ingredienser til kylling med guacamole og spicy kartofler
4 kyllingefileter
1 spsk. smør og 1 spsk. olie
Salt og peber
Guacamole:
3 avocadoer
Saften af ½-1 citron
1 lille, finthakket løg
Salt
Cayennepeber
Tilbehør:
1 kg kartofler
2 spsk. olie
½-1 tsk. tørrede chiliflager
Salt
PRØV OGSÅ: Paella med kylling
Fremgangsmåde
Tilbehør: Opvarm ovnen til 220°. Skrub kartoflerne rene. Skær dem i både og dup dem tørre. Vend dem med olie og chili på en plade med bagepapir og steg dem i den varme ovn i 25-30 min. Vend dem undervejs og krydr dem med lidt salt mod slutningen.
Kylling: Dup kyllingefileterne tørre. Steg dem i fedtstoffet over middelstærk varme i 5-7 min. afhængigt af tykkelse. Krydr med salt og peber.
Guacamole: Mos avocadokødet og smag det til med citron, salt og cayennepeber.
Tilberedningstid: Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.
PRØV OGSÅ: Kylling og salat med kikærter