Mandag d. 14. januar 2013 - af Pia Friis Andreassen
Kylling med ovnstegte rodfrugter
Lækker kylling med stegte rodfrugter på 35 minutter

4 personer
Ingredienser til kylling med ovnstegte rodfrugter
4 afpudsede kyllingebrystfileter
2 spsk. olie
½-1 tsk. rosmarin
Salt og peber
Grøntsager:
1 rodselleri i stave
600 g gulerødder i stave
2 spsk. olie
Salt
Grov remoulade:
1½ dl mayonnaise
1½ dl fromage frais
½ tsk. gurkemeje
2 spsk. finthakket syltet agurk
80 g revet gulerod
Salt og peber
Prøv også: Citronkylling
Sådan gør du
Grøntsager:
Vend grøntsagerne med olie på en plade med bagepapir. Steg dem midt i en 220° varm ovn i ca. 30 min. Vend dem efter 20 min. og krydr med salt mod slutningen.
Grov remoulade:
Rør ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
Kyllingefileter:
Dup kyllingekødet tørt og brun det i olien ved god varme i ca. 1 min. på hver side. Krydr med rosmarin, salt og peber. Dæmp varmen til middel og steg kødet i yderligere ca. 5 min. på hver side afhængigt af tykkelse.
Tilberedningstid:
Ca. 35 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.
Prøv også: Kylling og grønt i wok