Kylling med parmaskinke

Lækker kylling, der fyldes med flødeost og chili og omvikles med parma

Foto: Martin Tanggaard

4 pers.

Ingredienser til kylling med parmaskinke:

450 g kyllingefileter
2 spsk. olie + olie til pensling
1 pk. parmaskinke i skiver
Ca. 100 g flødeost
Ca. ½ dl syltede grønne chilier (afdryppede og skiveskårne)

Tilbehør:

Ca. 300 g tørrede fuldkornsspaghetti
1 potte persille
½ dl olie
Salt
Haricots verts

PRØV OGSÅ: Kylling med ovnstegte rodfrugter

Fremgangsmåde:

Kyllingefileter:

Afpuds kyllingefileterne. Skær hver filet i to tynde fileter. Dup dem tørre og brun dem hurtigt i olien på en pande. Tag dem af varmen. Læg en kyllingefilet oven på et stykke parmaskinke. Bred lidt flødeost ud på toppen og læg chili på efter behag. Læg en kyllingefilet ovenpå og luk parmaskinken omkring de to kødstykker. Læg alle kyllingepakkerne på en plade med bagepapir. Pensl dem med lidt olie. Sæt pladen i en 200° varm ovn i ca. 25 min.

Tilbehør:

Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen. Skyl persillen, dup den tør og kør persille med stilke og olie sammen til en tynd puré i en foodprocessor. Smag til med salt. Vend pureen med afdryppet spaghetti.
Kog haricots vertsene efter anvisningen på emballagen.

Tilberedningstid:

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.

PRØV OGSÅ: Kyllingesalat