Torsdag d. 28. marts 2013 - af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
Kylling med sellerimos og æblesalat
Nem og lækker ret til hverdagsaftenerne

4 pers.
Ingredienser til kylling med sellerimos og æblesalat
800 g BBQ-marinerede kyllingefileter
2 spsk. olie
Sellerimos:
2 rodsellerier
50 g smør, salt og peber
½ potte purløg
Salat:
1 broccoli
Salt
4 æbler
1 spsk. eddike (gerne æbleeddike)
1 tsk. honning, 3 spsk. olie
PRØV OGSÅ: Kylling med stegte orangerødder
Fremgangsmåde
Sellerimos:
Skræl sellerierne og skær dem i grove tern. Kog dem møre, lad dem dryppe af og mos eller purér dem med en stavblender. Smag til med smør, salt og peber og vend klippet purløg i.
Salat:
Del broccolien i små buketter og skær stokken i tynde skiver. Blanchér begge dele i letsaltet vand i 2 min. Lad dem dryppe af. Skær æblerne i tynde skiver. Rør eddike og honning sammen og rør olien i. Smag til med salt. Vend æble og broccoli i dressingen.
Kylling:
Steg kyllingefileterne i olie over middelstærk varme i ca. 5 min. på hver side, eller til de er gennemstegte.
Tilberedningstid:
Ca. 35 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.
PRØV OGSÅ: Kyllingedeller og stegte kartofler