Onsdag d. 2. januar 2013 - af Pia Friis Andreassen
Kylling og grønt i wok
Brug rødkålsresterne til en sund og lækker wok-ret

4 personer
Det skal du bruge:
Ca. 600 g kyllingefilet
2 løg
½ rødkålshoved
4 gulerødder
½ dl sojasauce
1½ dl sød chilisauce
¼ dl vand
Citronsaft
2 spsk. olie
Tilbehør:
4 dl ris (gerne fuldkorn)
Tilbehør:
Tilbered risene efter anvisningen på emballagen.
Prøv også: Citronkylling
Sådan gør du:
Kylling i wok:
Skær kyllingekødet i tynde strimler på tværs af kødfibrene. Skær løg og rødkål i tynde strimler og gulerødderne i tynde stave. Rør sojasauce, chilisauce og vand sammen og smag til med citronsaft. Opvarm en wok, til den er rygende varm. Tilsæt 1 spsk. af olien og rist kødet heri ad to omgange under omrøring i ca. 3 min. Tag det op af wokken. Tilsæt resten af olien og steg grøntsagerne under omrøring i 4-5 min. - evt. ad to omgange - til de er møre, men stadig med bid. Tilsæt kyllingekødet og den sammenrørte sauce og vend det hele sammen. Varm det igennem.
Tilberedningstid:
Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.