Tirsdag d. 18. juni 2013 - af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
Kylling og kartoffelsalat
Dejlig aftensmad med kylling og kartoffelsalat på 20 minutter

Kylling og kartoffelsalat til 4 pers.
Ingredienser til kylling og kartoffelsalat
6 kyllingefileter
2 spsk. olie
2 fed hvidløg
1 tsk. timian
Salt og peber
Kartoffelsalat:
1 kg kogte, kolde kartofler (rest fra mandag, hvis du følger madplanen)
1 agurk
1 bdt. forårsløg
½ bdt. radiser
300 g fromage frais
150 g mayonnaise
Salt og peber
PRØV OGSÅ: Kyllingmedaljon og lun pastalsalat
Fremgangsmåde
Kylling: Afpuds kyllingefileterne og dup dem tørre. Steg dem igennem i olien over middelstærk varme (ca. 6 min. på hver side). Gnid dem med halve fed hvidløg og krydr med timian, salt og peber.
Kartoffelsalat: Skær kartoflerne i skiver. Flæk agurken på langs, skrab kernerne ud og skær agurken i halvmåner. Rens forårs-løgene og snit dem fint. Skær radiserne i tynde skiver. Rør fromage frais og mayonnaise sammen. Smag din kartoffelsalat til med salt og peber. Vend kartofler, agurk, forårsløg og radiser i dressingen.
Tilberedningstid: Ca. 20 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.
PRØV OGSÅ: Kalkun med tunsauce