Onsdag d. 5. december 2012 - af Pia Friis Andreassen
Kylling og kartofler i fad
Nem middag til familien - kyllingelår og kartofler i fad

4 personer
Det skal du bruge:
800 g kyllingelår
2-3 rødløg
1 kg kartofler
4 spsk. olie
1 tsk. timian
Salt og peber
250 g vindruer
PRØV OGSÅ: Kylling i kokosmælk
Sådan gør du:
Opvarm ovnen til 200°. Skær løgene i kvarter. Skrub kartoflerne rene og skær dem i kvarter. Dup dem tørre. Vend kyllingelår, løg, kartofler, olie og timian sammen i ovnens bradepande. Sørg for, at kyllingelårene vendes med skindsiden opad. Sæt bradepanden i ovnen i 40 min., til kyllingelårene er knap møre. Tag bradepanden ud. Strø vindruerne over og krydr med salt og peber. Steg retten i yderligere ca. 5 min., til kyllingekødet er netop gennemstegt.
Tilberedningstid:
Ca. 1 time, heraf arbejdstid ca. 20 min.
PRØV OGSÅ: Andebryst med stegt tilbehør