Kylling og kartofler i fad

Nem middag til familien - kyllingelår og kartofler i fad

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

800 g kyllingelår
2-3 rødløg
1 kg kartofler
4 spsk. olie
1 tsk. timian
Salt og peber
250 g vindruer

PRØV OGSÅ: Kylling i kokosmælk

Sådan gør du:

Opvarm ovnen til 200°. Skær løgene i kvarter. Skrub kartoflerne rene og skær dem i kvarter. Dup dem tørre. Vend kyllingelår, løg, kartofler, olie og timian sammen i ovnens bradepande. Sørg for, at kyllingelårene vendes med skindsiden opad. Sæt bradepanden i ovnen i 40 min., til kyllingelårene er knap møre. Tag bradepanden ud. Strø vindruerne over og krydr med salt og peber. Steg retten i yderligere ca. 5 min., til kyllingekødet er netop gennemstegt.

Tilberedningstid:

Ca. 1 time, heraf arbejdstid ca. 20 min.

PRØV OGSÅ: Andebryst med stegt tilbehør