Tirsdag d. 7. august 2012 - af Pia Friis Andreassen
Kylling og pasta
Nem og sund ret til dig og familien

4 personer
Det skal du bruge:
750 g kyllingeinderfilet
2 spsk. olie
1½ tsk. estragon
Salt og peber
Pasta og grønt:
Ca. 300 g pasta (gerne, fuldkornspasta)
1/2-3/4 glas grøn pesto
1 agurk
250 g cherrytomater
500 g hele grønne ærter
Prøv også: Wokkylling med grønt
Sådan gør du:
Kylling:
Del kyllingestykkerne i 2 dele. Dup dem tørre og steg dem ved god varme i olien i ca. 2 min. på hver side, eller til de er gennemstegte. Krydr med estragon, salt og peber.
Pasta og grønt:
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Lad den dryppe af og vend den med pesto. Lad den køle af.
Flæk agurken, skrab kernerne ud og skær agurken i halvmåner. Skær tomaterne i halve og bælg ærterne. Vend pasta, grøntsager og kyllingekød sammen i en stor skål.
Tilberedningstid:
Ca. 35 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.
Prøv også: Sød og krydret kylling med stegte kartofler