Mandag d. 20. maj 2013 - af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
Kylling og salat med kikærter
Kyllingefileter med lækker sommersalat

4 pers.
Ingredienser til kylling og salat med kikærter
4 kyllingefileter
Salt og peber
2 spsk. olie
Dipsauce til kylling:
250 g cremefraiche 18 %
1-2 finthakkede fed hvidløg
1 hakket potte persille
Salt
Salat:
1 bdt. asparges
3 peberfrugter
250 g cherrytomater
2 dåser kogte kikærter (afdryppede)
75 g tørret frugt/nøddemix
1 potte dild
Dressing:
1 tsk. spidskommen
Saften fra ½ citron
4-5 spsk. koldpresset olie
Salt
PRØV OGSÅ: Kylling og kartofler med persille
Fremgangsmåde
Kylling:
Krydr fileterne med salt og peber og steg dem i olie i 5-6 min. på hver side.
Dipsauce:
Rør cremefraiche, hvidløg og persille sammen. Smag til med salt.
Salat:
Bræk den nederste del af aspargesene. Snit aspargesene fint, men bevar hovederne hele. Skær peberfrugterne i tern. Del tomaterne i halve. Bland alle ingredienserne til salaten i en stor skål.
Dressing:
Rør spidskommen og citronsaft sammen. Tilsæt derefter olien i en tynd stråle under omrøring. Smag til med salt. Vend dressingen med salaten.
Tilberedningstid:
Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.
PRØV OGSÅ: Fyldig salat med jordbær og bacon