Kylling og salat med kikærter

Kyllingefileter med lækker sommersalat

4 pers.

Ingredienser til kylling og salat med kikærter

4 kyllingefileter
Salt og peber
2 spsk. olie

Dipsauce til kylling:

250 g cremefraiche 18 %
1-2 finthakkede fed hvidløg
1 hakket potte persille
Salt

Salat:

1 bdt. asparges
3 peberfrugter
250 g cherrytomater
2 dåser kogte kikærter (afdryppede)
75 g tørret frugt/nøddemix
1 potte dild

Dressing:

1 tsk. spidskommen
Saften fra ½ citron
4-5 spsk. koldpresset olie
Salt

PRØV OGSÅ: Kylling og kartofler med persille

Fremgangsmåde

Kylling:

Krydr fileterne med salt og peber og steg dem i olie i 5-6 min. på hver side.

Dipsauce:

Rør cremefraiche, hvidløg og persille sammen. Smag til med salt.

Salat:

Bræk den nederste del af aspargesene. Snit aspargesene fint, men bevar hovederne hele. Skær peberfrugterne i tern. Del tomaterne i halve. Bland alle ingredienserne til salaten i en stor skål.

Dressing:

Rør spidskommen og citronsaft sammen. Tilsæt derefter olien i en tynd stråle under omrøring. Smag til med salt. Vend dressingen med salaten.

Tilberedningstid:

Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.

PRØV OGSÅ: Fyldig salat med jordbær og bacon