Kylling på spid

serveret med ris vendt med ærter og peanuts

Foto: Martin Tanggaard

(4 pers.)

Det skal du bruge:
3 store kyllingefileter
2 spsk. olie
1 spsk. citronsaft
½ tsk. red hot chilipeber
Grillspid

Soja-dipsovs:
1½ dl sojasovs
1 tsk. citronsaft
1 tsk. akaciehonning
Wasabi

Grøntsagslasagne

Lækker bagt torsk

Endvidere:
3 dl ris
300 g grønne ærter (fra frost, men optøede)
1 dl grofthakkede peanuts
1 broccoli


Sådan gør du:
Skær kyllingefileterne i stave, ca. 1½ cm brede. Rør olie, citronsaft og chili sammen.
Vend kyllingestykkerne i blandingen og lad det trække i 20 min. Træk kødet på spid. Steg under ovnens grillelement i ca. 3 min. på hver side.

Dipsovs:
Rør soja, citronsaft og honning sammen. Smag til med wasabi.

Endvidere:
Kog ris efter anvisningen på emballagen. Vend ærter og peanuts i de nykogte ris. Kog broccolien i letsaltet vand i ca. 10 min.

Skøn pastasalat