Torsdag d. 13. juni 2013 - af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
Kylling på spid og salat med kikærter
Lækre kyllingespyd til grillen

4 pers.
Ingredienser til kylling på spid og salat med kikærter
Ca. 800 g kyllingekød (rest fra tirsdag)
Saften af ½ citron
1 spsk. paprika
4 spsk. olie
Salt
Dyppelse:
Grøn pesto (rest fra tirsdag)
Salat:
Ca. 5½ dl kogte kikærter (rest fra onsdag)
250 g cherrytomater
250 g feta i tern
1 agurk
1 løg
Dressing:
Saften af ½ citron
2 finthakkede fed hvidløg
4-5 spsk. olie, salt og peber
PRØV OGSÅ: Kyllingmedaljon og lun pastasalat
Fremgangsmåde
Kyllingespid: Skær kyllingekødet i tern på ca. 2 x 2 cm. Rør citronsaft, paprika og olie sammen og vend det med kyllingekødet. Lad det trække, mens salaten tilberedes. Træk derpå kyllingekødet på spid og grill eller steg det på panden i ca. 1½-2 min. på hver side, dvs. 6-8 min. i alt. Krydr med lidt salt.
Salat: Bland kikærter med tomater i halve, feta i tern, agurk i skiver og løgringe.
Dressing: Rør citron og hvidløg sammen. Tilsæt olien i en tynd stråle under omrøring. Vend dressingen med salaten.
Tilberedningstid:
Ca. 25 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.
PRØV OGSÅ: Paella med kylling