Onsdag d. 7. november 2012 - af Pia Friis Andreassen
Kylling, stegte rodfrugter og mangochutney
Lækker middag med kyllingefilet og grøntsager og en frisk chutney

4 personer
Det skal du bruge:
450 g kyllingefilet
2 spsk. olie
1 tsk. timian
Salt og peber
Stegte rodfrugter:
1½ kg rodfrugtmiks
2-3 spsk. olie
Salt
Tilbehør:
Mangochutney
Prøv også: Kylling cordon bleu og dijondip
Sådan gør du:
Stegte rodfrugter:
Opvarm ovnen til 220°. Skræl rodfrugterne og skær dem i mindre stykker (rødbederne skæres lidt tyndere ud end de øvrige rodfrugter). Vend dem med olie på en plade med bagepapir og steg dem midt i den varme ovn i ca. 25 min., eller til de er møre. Vend dem undervejs og krydr med salt mod slutningen.
Kylling:
Afpuds kyllingefileterne. Dup dem tørre og brun dem i olie på panden ved god varme. Krydr med timian, salt og peber, dæmp varmen og steg dem i yderligere 5-6 min. på hver side, til de netop er gennemstegte.
Tilberedningstid:
Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.
Prøv også: Andebryst med stegt tilbehør