Kylling, stegte rodfrugter og mangochutney

Lækker middag med kyllingefilet og grøntsager og en frisk chutney

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

450 g kyllingefilet
2 spsk. olie
1 tsk. timian
Salt og peber

Stegte rodfrugter:

1½ kg rodfrugtmiks
2-3 spsk. olie
Salt

Tilbehør:

Mangochutney


Prøv også: Kylling cordon bleu og dijondip


Sådan gør du:

Stegte rodfrugter:

Opvarm ovnen til 220°. Skræl rodfrugterne og skær dem i mindre stykker (rødbederne skæres lidt tyndere ud end de øvrige rodfrugter). Vend dem med olie på en plade med bagepapir og steg dem midt i den varme ovn i ca. 25 min., eller til de er møre. Vend dem undervejs og krydr med salt mod slutningen.

Kylling:

Afpuds kyllingefileterne. Dup dem tørre og brun dem i olie på panden ved god varme. Krydr med timian, salt og peber, dæmp varmen og steg dem i yderligere 5-6 min. på hver side, til de netop er gennemstegte.

Tilberedningstid:

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.

Prøv også: Andebryst med stegt tilbehør