Gå til hovedindhold
< Tilbage til forsiden
  • Nyhedsbrev
  • Køb abonnement
  • Privatlivspolitik
Ude og Hjemme
  • Abonnement
  • Slank
    • Slankekure
      • Low Carb-kure
      • Proteinkure
      • Fastekure
      • Dukan Kuren
      • Gode slanketips
      • Forøg forbrænding
    • Motion og træning
      • Træningsøvelser
      • Motivation
    • Slankemad
      • Slankende madvarer
      • Sunde snacks
    • Helbred
      • Undgå sygdom
      • Vitaminer og helse
  • Skæbner
  • Spil
    • Indsend krydsordsløsninger
    • Konkurrencer
  • Familie
    • Hund
      • Søde hunde
      • Hundens sundhed
    • Kat
      • Sjove katte
    • Husmorråd
      • Forbrug
      • Gør det selv
  • Opskrifter
    • Kød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Bagværk
    • Billige madplaner
    • Dessert og kage
    • Vegetaropskrifter
    • Supper
    • Tilbehør
  • Video
  • Sex og samliv
    • Sex
    • Parforhold
    • Dating
    • Utroskab
    • Podcast
  • Horoskop
    • Alle horoskoper
      • Vandmanden
      • Fiskene
      • Vædderen
      • Tyren
      • Tvillingerne
      • Krebsen
      • Løven
      • Jomfruen
      • Vægten
      • Skorpionen
      • Skytten
      • Stenbukken
    • Det overnaturlige
      • Clairvoyance
      • Drømmetydning
      • Horoskoper
      • Håndlæsning
      • Numerologi
      • Stjernetegn
      • Tarot
      • Stjernetegn
  • Forside
  • Opskrifter
  • fjerkræ
  • kylling
  • Kyllinge-gullasch med pikante ris

Kyllinge-gullasch med pikante ris

Lækker panderet med kyllingefilet, forskellige svampe, peberfrugt, tomat og hvidløg. Hertil vilde ris med pikant smag.

Mail Print

Tirsdag, 13. december 2016 - 13:56 - af Helle Brønnum Carlsen

PrintPrint

4 personer

Ingredienser

275 g risblanding med vilde ris
1 løg
1 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 spsk. olie
200 g blandede svampe (evt. fra frost, der ofte rummer flere gode svampe end bare champignoner)
2 spsk. paprika
2 dåser hakkede, flåede tomater
1½ dl hønsebouillon
400 g kyllingefilet
Salt og peber
2 spsk. hakket persille
1 dl cremefraiche 18 %

(Se fremgangsmåde under banneret...)

Fremgangsmåde

Kog risene efter anvisningen på posen. 
Pil og hak løg og hvidløg. Rens peberfrugten og skær den i små tern. Steg løg, hvidløg og peberfrugt i olie i 3 min. i en dyb pande. Tilsæt svampe og paprika og steg det med et øjeblik. Tilsæt derpå tomater og bouillon og bring det hele i kog. Lad det simre i 10 min. Tilsæt så stykker af kyllingefilet og lad det simre i 7 min. 
Smag retten til med salt og peber og drys med persille. Servér retten med lidt cremefraiche til som kold sauce.

PRØV OGSÅ: Kylling i sursød sauce

9 lækre opskrifter på and:

9 lækre opskrifter på and

Få opskriften her >> Få opskriften her >>

Andebryst med ovnstegt tilbehør

Få opskriften her >>

1 / 11
Få opskriften her >> Få opskriften her >>

Andelår med appelsin

Få opskriften her >>

2 / 11
Få opskriften her >> Få opskriften her >>

Hel and med æbler og svesker

Få opskriften her >>

3 / 11
Få opskriften her >> Få opskriften her >>

And med kålsalat og mormordressing

Få opskriften her >>

4 / 11
Få opskriften her >> Få opskriften her >>

Andebryst med jordskokpuré

Få opskriften her >>

5 / 11
Få opskriften her >> Få opskriften her >>

And med skysauce og stegt julesalat

Få opskriften her >>

6 / 11
Få opskriften her >> Få opskriften her >>

Klassisk andesteg

Få opskriften her >>

7 / 11
Få opskriften her >> Få opskriften her >>

Sprødstegt andebryst med chili-æbler

Få opskriften her >>

8 / 11
Få opskriften her >> Få opskriften her >>

Letsprængt and med peberrodssalat

Få opskriften her >>

9 / 11
Få opskriften her >> Få opskriften her >>

Andebryst med stegte grøntsager

Få opskriften her >>

10 / 11

Relaterede artikler

Mørbradret med bacon. Gryderet med ris som tilbehør

Hurtig gryderet med mørbrad

Spaghetti med laks og porrer

Kalvegryde med vin og krydret drys

Krydret gryde med pølse, kål og bacon

Nyeste artikler

  • Spørg advokaten: Kan vi få behandlet vores børnesag i Danmark?
  • Lukas reddet med kærlighed: Fik nyre af far
  • Studie: Disse hunderacer lever længst – og kortest
  • Fejltagelsen: Jeg var utro med min svoger – del 1:3

Relaterede Artikler

Kylling i oystersauce

Coq au vin

Rispilaf med kylling

Sauce bolognese

Læs mere om

  • gryderetter

Mest læste

  • Jeg bad min kollega om børn
  • Jeg elsker min utro eksmand
  • Midt i sorgen fandt jeg kærligheden igen
  • Brev til Anne-Marie Østersø: Hans børn føler sig snydt for arven
  • Julie mistede sin mand til Alzheimers: Jeg måtte slippe Bjørn

Relaterede artikler

Hurtig gryderet med mørbrad

Spaghetti med laks og porrer

Kalvegryde med vin og krydret drys

Krydret gryde med pølse, kål og bacon

Kylling i oystersauce

Mest læste

  • Kylling i karry - en børnefavorit
  • Pastaret med kylling i cremet sauce
  • Croissanter med kyllingesalat
  • Kogt kylling med peber-rodssauce
  • Kyllingesalat med mango og avocado

Seneste nyt

  • Spørg advokaten: Kan vi få behandlet vores børnesag i Danmark?
  • Lukas reddet med kærlighed: Fik nyre af far
  • Studie: Disse hunderacer lever længst – og kortest
  • Fejltagelsen: Jeg var utro med min svoger – del 1:3
  • Brev til Mimi: Børnene plager om en kat
  • © Ude og Hjemme
  • Det handler om dig og mig
  • Annoncører
  • Disclaimer
  • Administrer samtykke
  • Til top

Besøg Allers andre hjemmesider

  • Aller.dk
  • Antik & Auktion
  • BILLED-BLADET
  • ELLE
  • Familie Journal
  • Femina
  • Gislev Rejser
  • IN
  • ISABELLAS
  • Kulturrejser Europa
  • Letliv
  • Mad & Bolig
  • Mama
  • Maries Ideer
  • Nilles Rejser
  • Nyhavn Rejser
  • Psykologi
  • Q
  • SE og HØR
  • SPIS BEDRE
  • Stjernegaard Rejser
  • SØNDAG
  • Ude og Hjemme
  • Vi Unge
  • Where2Go
  • Køb abonnement
  • Nyhedsbrev
  • Facebook

Aller Media A/S

Havneholmen 33

1561 København V

CVR.: 43325612

Tlf.: 72 34 20 00