Tirsdag, 13. december 2016 - 13:56 - af Helle Brønnum Carlsen
Kyllinge-gullasch med pikante ris
Lækker panderet med kyllingefilet, forskellige svampe, peberfrugt, tomat og hvidløg. Hertil vilde ris med pikant smag.

4 personer
Ingredienser
275 g risblanding med vilde ris
1 løg
1 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 spsk. olie
200 g blandede svampe (evt. fra frost, der ofte rummer flere gode svampe end bare champignoner)
2 spsk. paprika
2 dåser hakkede, flåede tomater
1½ dl hønsebouillon
400 g kyllingefilet
Salt og peber
2 spsk. hakket persille
1 dl cremefraiche 18 %
(Se fremgangsmåde under banneret...)
Fremgangsmåde
Kog risene efter anvisningen på posen.
Pil og hak løg og hvidløg. Rens peberfrugten og skær den i små tern. Steg løg, hvidløg og peberfrugt i olie i 3 min. i en dyb pande. Tilsæt svampe og paprika og steg det med et øjeblik. Tilsæt derpå tomater og bouillon og bring det hele i kog. Lad det simre i 10 min. Tilsæt så stykker af kyllingefilet og lad det simre i 7 min.
Smag retten til med salt og peber og drys med persille. Servér retten med lidt cremefraiche til som kold sauce.
PRØV OGSÅ: Kylling i sursød sauce
9 lækre opskrifter på and:
9 lækre opskrifter på and



















