Gå til hovedindhold
< Tilbage til forsiden
  • Nyhedsbrev
  • Køb abonnement
  • Privatlivspolitik
Ude og Hjemme
  • Abonnement
  • Slank
    • Slankekure
      • Low Carb-kure
      • Proteinkure
      • Fastekure
      • Dukan Kuren
      • Gode slanketips
      • Forøg forbrænding
    • Motion og træning
      • Træningsøvelser
      • Motivation
    • Slankemad
      • Slankende madvarer
      • Sunde snacks
    • Helbred
      • Undgå sygdom
      • Vitaminer og helse
  • Skæbner
  • Spil
    • Indsend krydsordsløsninger
    • Konkurrencer
  • Familie
    • Hund
      • Søde hunde
      • Hundens sundhed
    • Kat
      • Sjove katte
    • Husmorråd
      • Forbrug
      • Gør det selv
  • Opskrifter
    • Kød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Bagværk
    • Billige madplaner
    • Dessert og kage
    • Vegetaropskrifter
    • Supper
    • Tilbehør
  • Video
  • Sex og samliv
    • Sex
    • Parforhold
    • Dating
    • Utroskab
    • Podcast
  • Horoskop
    • Alle horoskoper
      • Vandmanden
      • Fiskene
      • Vædderen
      • Tyren
      • Tvillingerne
      • Krebsen
      • Løven
      • Jomfruen
      • Vægten
      • Skorpionen
      • Skytten
      • Stenbukken
    • Det overnaturlige
      • Clairvoyance
      • Drømmetydning
      • Horoskoper
      • Håndlæsning
      • Numerologi
      • Stjernetegn
      • Tarot
      • Stjernetegn
  • Forside
  • Opskrifter
  • fjerkræ
  • kylling
  • Kyllingeboller i savoykål med hønsesauce til Dukan-kuren

Kyllingeboller i savoykål med hønsesauce til Dukan-kuren

Lækker Dukan-opskrift, der er indsendt af Ude og Hjemmes læser Lone Larsen. Lone har ladet sig inspirere af en Price og Blomsterberg-opskrift, men har udviklet retten så den passer til Dukan-kuren.

Mail Print
Lækker opskrift til Dukan-kuren

Søndag d. 14. juli 2013 - af Lone Larsen, opskrift og foto

PrintPrint
  • Del på Facebook
  • Del på Twitter
  • Del på Google+

Opskrift på kyllingeboller i savoykål til Dukan-kuren: ingredienser

Til 4 pers.

4 store kyllingebryster
1 savoykål
Friske krydderurter (purløg, kørvel, persille, estragon)
Ca 2 tsk. olivenolie
3 gulerødder
½ knoldselleri
2 porrer
4 skiver kalkunbacon
½ hønsebouillon, terning
½ l vand
Salt og peber
Kulør

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke

SE OGSÅ: Flere opskrifter til Dukan-kuren: Græske frikadeller med grov tzatziki og broccolisalat

Opskrift til Dukan-kuren: fremgangsmåde

Skær bryststykkerne i strimler og hak det med en kniv til en grov fars.

Rør farsen med 1 tsk.olivenolie, salt og peber samt masser af friskhakkede krydderurter.
Sæt farsen på køl.

Pil hele blade af savoykålen og blancher dem i nogle minutter til de er bløde og medgørlige. Befri dem for den groveste del af stænglerne. Der skal være fire pæne blade og lidt til at "lappe" med. Læg hvert blad på et stykke køkkenfilm og placer en stor skefuld fars på hvert blad. Pak bladet om farsen og hold det hele sammen med køkkenfilmen, som strammes op. Pak yderligere bollerne ind i et stykke film.

Gulerødder, selleri og porre skæres i en fin brunoise (fine ,fine ,små tern) og sauteres roligt i lidt olivenolie. Krydres med salt og peber.

Kalkun bacon steges i ovnen ved 200 grader i ca. 10-12 minutter.

SE OGSÅ: Flere opskrifter til Dukan-kuren: Frittata med laks

Hønsesaucen:
½ l vand koges med bouillon tern, jævnes med lidt maizena stivelse, tilsæt lidt kulør, smag til med salt og peber.

Kyllingebollerne koges roligt i en gryde med vand i ca. 20 min. og befries derpå for filmen. Anret en kyllingebolle pr. pers. på en bund af sauterede rodfrugter og hæld hønseskysovsen udenom.

Skær et lille snit i bollerne og sæt en sprød kalkun-chips i hver. Pynt evt. af med fin julienne af gulerod blandet med lidt hakket persille og vendt med citronsaft og salt og peber.
Tip:
Man kan også lave en fars af hakket kylling kød og bruge i stedet for hele bryster.

Her får du en komplet guide, gode råd og opskrifter til Dukan-kuren >>

Relaterede Artikler

6 lækre opskrifter til 2 hele dage med Sense

Kyllingeroulade a la asien

Blåbærmåne

÷ 8 kg på 8 uger med Dukan Kuren: Endelig gør jeg noget godt for mig selv

Læs mere om

  • dukan kuren
  • fedtfattige opskrifter

Mest læste

  • Jeg bad min kollega om børn
  • Jeg elsker min utro eksmand
  • Midt i sorgen fandt jeg kærligheden igen
  • Brev til Anne-Marie Østersø: Hans børn føler sig snydt for arven
  • Julie mistede sin mand til Alzheimers: Jeg måtte slippe Bjørn

Relaterede artikler

Squashkage med ostecreme

Wok med rejer, svampe og ananas

Kylling i oystersauce

I køkkenet med Julie Berthelsen: Skinke- og grøntsagsmuffins

6 lækre opskrifter til 2 hele dage med Sense

Mest læste

  • Kylling i karry - en børnefavorit
  • Pastaret med kylling i cremet sauce
  • Croissanter med kyllingesalat
  • Kogt kylling med peber-rodssauce
  • Kyllingesalat med mango og avocado

Seneste nyt

  • Sådan klarer du kulden
  • Brev til Anne-Marie: Jeg skjuler min ensomhed
  • Derfor skal du tage stilling til organdonation
  • Amalie planlagde sin egen begravelse
  • Vær vågen: Katte skjuler smerte og sygdom
  • © Ude og Hjemme
  • Det handler om dig og mig
  • Annoncører
  • Disclaimer
  • Administrer samtykke
  • Til top

Besøg Allers andre hjemmesider

  • Aller.dk
  • Antik & Auktion
  • BILLED-BLADET
  • ELLE
  • Familie Journal
  • Femina
  • Gislev Rejser
  • IN
  • ISABELLAS
  • Kulturrejser Europa
  • Letliv
  • Mad & Bolig
  • Mama
  • Maries Ideer
  • Nilles Rejser
  • Nyhavn Rejser
  • Psykologi
  • Q
  • SE og HØR
  • SPIS BEDRE
  • Stjernegaard Rejser
  • SØNDAG
  • Ude og Hjemme
  • Vi Unge
  • Where2Go
  • Køb abonnement
  • Nyhedsbrev
  • Facebook

Aller Media A/S

Havneholmen 33

1561 København V

CVR.: 43325612

Tlf.: 72 34 20 00