Kyllingebryst med pesto

Serveret med pasta og pebersauce

Foto: Anton G. Skov

4 kyllingefileter, ca. 500 g
1 stort løg
2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 spsk. olivenolie
1 dåse hakkede tomater
2 spsk. pesto
400 g pasta-penne e.l., gerne fuldkornstypen
Salt og peber

Tilbehør:
En stor skål grøn salat


ENERGI PR. PERSON

  • 3000 kJ (710 kcal)
  • Protein: 23 % (41 g)
  • Kulhydrat: 50 % (87 g)
  • Fedt: 27 % (22 g)
  • Hvis du vil tabe dig, kan du spise 4 skiver kylling med 1/6 af pastaen og saucen.
  • Fyld resten af tallerkenen op med salat

Sådan gør du
1. Hak løget og hvidløgsfeddene fint.

2. Skær peberfrugten i bittesmå tern.

3. Svits grøntsagerne i olien i en gryde. Tilsæt tomaterne og lad saucen simre, mens resten klargøres.

4. Smør kyllingefileterne med pesto på begge sider og læg dem på en bageplade med bagepapir.

5. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

6. Smag saucen til med salt og peber.

Skær kyllingen i skiver og servér den sammen med pasta, pebersauce og en stor skål salat.

Grøntsager pr. person: 225 g