Torsdag d. 23. august 2012 - af Pia Friis Andreassen
kyllingelår og melonsalat
Server kyllingelårene med en lækker salat i stedet for kartofler

4 personer
Det skal du bruge:
2000 g kyllingeunderlår
Olie
1 tsk. karry
2 tsk. oregano
Salt og peber
Salat:
2 galia-meloner
300 g grønne ærter (optøet fra frost)
200 g fetaost
Saften af ½ citron
Friskkværnet peber
50 g rucola
1-2 spsk. græskarkerner (kan udelades)
Tilbehør:
Naan-brød
Prøv også: Kyllingeburger med ærtepuré
Sådan gør du:
Opvarm ovnen til 210°. Læg kyllingelårene i et smurt ovnfast fad. Pensl med olie og krydr med karry, oregano, salt og peber. Sæt fadet midt i den varme ovn i
25-30 min., til kødet er gennemstegt. Stik en urtekniv i kødet, hvor det er tykkest. Er kødsaften klar, er det færdigstegt.
Salat:
Halvér melonerne. Fjern skræl og kerner og skær kødet i tern. Fordel melonternene på et fad med afdryppede ærter og smuldret fetaost. Dryp citronsaft over. Krydr med lidt peber. Strø dernæst rucola og græskarkerner over.
Tilberedningstid:
Ca. 50 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.
Prøv også: Sød og krydret kylling med stegte kartofler