Kyllingelasagne

Ny variant af lækker lasagne.

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:
450 g hakket kyllingekød, 3-6 %
1 grøn squash
1 stort, finthakket løg
2 spsk. olie
2 dåser hakkede tomater
2 tsk. timian
Salt og peber
1 nip sukker
200 g friske lasagneplader
½ l mornay-sauce 5 %
140 g revet gratineringsost

Prøv også kyllingesalat

Salat
100 g spæde salatblade
2 spsk. limesaft
3 spsk. olie
Salt

Sådan gør du:
Skær squashen i tern. Sautér løget klart i olien. Øg varmen og lad squashen stege med i 3-4 min. Tilsæt kødet og lad det stege med, til det skifter farve. Hæld tomaterne på og bring det hele i kog. Tilsæt timian og lad gryden småkoge i 10 min. Smag til med salt, peber og sukker. Del lasagnepladerne i passende længder. Læg dem i bunden af et smurt, ovnfast fad. Læg et lag kødsauce over og herpå et lag mornay-sauce. Læg igen et lag lasagneplader, så kødsauce og til slut resten (ca. halvdelen) af mornay-saucen over. Afslut med et lag revet ost. Sæt fadet midt i en 210° varm ovn i 35-40 min.

Salat: Vend salatbladene med limesaft og olie. Krydr med salt. Tilberedningstid: Ca. 1 time, heraf arbejdstid ca. 20 min.

Prøv også: Tarteletter med kylling og asparges