Kyllingemedaljon og lun pastasalat

4 pers.
Ingredienser til kyllingemedaljon og lun pastasalat
Medaljoner:
1600 g kyllingefileter (gem halvdelen til torsdag)
1 pk. bacon i skiver
2 spsk. olie
Salt og peber
Pasta:
300 g pasta-penne (gerne fuldkorn)
4 spsk. grøn pesto (gem resten til torsdag)
250 g cherrytomater
30 g pinjekerner
125 g rosiner
Friskkværnet peber
PRØV OGSÅ: Kylling og kartofler med persille
Fremgangsmåde
Pasta: Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Lad den dryppe af. Vend den med pesto, halve cherrytomater, tørristede pinjekerner og rosiner. Krydr med peber.
Medaljoner: Skær de yderste 3 cm af hver filet, så du ender op med "midterstykker". Del hvert midterstykke i 2 medaljoner. De yderste kødstykker gemmes til torsdag. Dup medaljonerne tørre. Vikl bacon omkring. Steg medaljonerne i olien over middelstærk varme i ca. 5 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
Tilberedningstid:
Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.