kylling

Kyllingemedaljon og lun pastasalat

11. juni 2013 af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
Nem aftensmad til hverdagene

4 pers.

Ingredienser til kyllingemedaljon og lun pastasalat

Medaljoner:

1600 g kyllingefileter (gem halvdelen til torsdag)
1 pk. bacon i skiver
2 spsk. olie
Salt og peber

Pasta:

300 g pasta-penne (gerne fuldkorn)
4 spsk. grøn pesto (gem resten til torsdag)
250 g cherrytomater
30 g pinjekerner
125 g rosiner
Friskkværnet peber

PRØV OGSÅ: Kylling og kartofler med persille

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fremgangsmåde

Pasta: Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Lad den dryppe af. Vend den med pesto, halve cherrytomater, tørristede pinjekerner og rosiner. Krydr med peber.

Medaljoner: Skær de yderste 3 cm af hver filet, så du ender op med "midterstykker". Del hvert midterstykke i 2 medaljoner. De yderste kødstykker gemmes til torsdag. Dup medaljonerne tørre. Vikl bacon omkring. Steg medaljonerne i olien over middelstærk varme i ca. 5 min. på hver side. Krydr med salt og peber.

Tilberedningstid:

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

PRØV OGSÅ: Kylling med guacamole og spicy kartofler

Sponsoreret indhold