Kyllingeroulade a la asien

4 personer
2 kyllingebryster
1 spsk. fintrevet ingefær
1 fintrevet fed hvidløg
1 tsk. karry
1 tsk. gurkemeje
½ tsk. salt
¼ tsk. friskkværnet peber
To stegeposer eller varmebestandig husholdningsfilm
LÆS OGSÅ: 15-årige Mathias om sin store sorg: Min far var sej
Flæk hvert kyllingebryst på den lange led uden at skære helt igennem. Bred kødet ud på en frysepose, læg en anden frysepose over og bank kødet helt fladt.
Bland ingefær og hvidløg og smør pastaen ud på de to stykker kød.
Bland de tørre krydderier og fordel blandingen over de to stykker kød.
Rul hvert kødstykke tæt sammen og rul hver rulle stramt ind i en stegepose eller i film. Drej enderne til og bind en snor om.
Bring en gryde med vand i kog og lad kyllingerullerne småsimre heri i 20 min. Tag dem op af kogevandet, lad dem køle af og skær dem i ca. 1½ cm tykke skiver ved servering. Nyd dem fx til fennikelsalaten.
LÆS OGSÅ: Klage til hospitalet: Baby er leveret med forkert lydkort
Få Lone Landmands bud på en himmelsk påskefrokost.
Der er 4 sider med lækre påske-opskrifter i Ude og Hjemme, der er på gaden fra onsdag den 16. marts 2016.
