Onsdag d. 13. juni 2012 - af Pia Friis Andreassen
Kyllingesalat med mango og avocado
Kyllingesalat er en rigtig dejlig salat til sommervarmen

Det skal du bruge til kyllingesalat:
450 g kyllingefileter
2 spsk. olie, salt og peber
Salat:
1 pk. hjertesalat (2 stk.)
1 mango, 1 avocado, lidt citronsaft
1 spsk. saltede peanuts
Dressing:
3 spsk. sød chilisauce
2 spsk. citronsaft, 2 spsk. sojasauce
Sådan gør du:
Kyllingekød:
Afpuds kyllingefileterne og dup dem tørre. Brun dem i olien i ca. 1 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Dæmp varmen til middelstærk og steg dem i yderligere ca. 5 min. på hver side. Tag dem af panden og lad dem trække i 5 min. Skær dem i 1 cm tykke skiver.
Salat:
Skyl salatbladene, dup dem tørre og bræk dem i mindre stykker. Skræl mango og avocado og skær dem begge i skiver. Dryp lidt citronsaft over avocadoen. Rør ingredienserne til dressingen sammen. Vend halvdelen af dressingen med salatbladene og fordel disse på tallerkener. Fordel derefter kyllinge-, mango- og avocadoskiver på tallerkenerne. Dryp resten af dressingen over og strø med peanuts.
Tilberedningstid til kyllingesalat:
Ca. 25 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.
Skønne salater: