Kyllingespyd

Lav lækre kyllingespyd og citronpasta.

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:
Fars:
400 g hakket kylling
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1 finthakket fed hvidløg
1 finthakket løg
1 æg
Olie til stegning

Citronpasta:
Ca. 300 g pasta (gerne fuldkorn)
250 g cremefraiche 18 %
2 spsk. citronsaft
100 g babyleaf-salat
Friskkværnet peber

Lav også lam og citronkartofler med hvidløg

Sådan gør du:
Citronpasta: Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Lad den dryppe af og vend den med cremefraiche, citronsaft og babyleaf-salat. Krydr med peber.

Fars: Ælt kyllingekød og salt sammen. Tilsæt derefter de øvrige ingredienser og rør det hele sammen til en ensartet fars. Form farsen til aflange kødboller. Det er nemmest med fugtede hænder. Træk kødbollerne på spid og steg dem i olie over middelstærk varme i ca. 5 min. på hver side.

Tilberedningstid: Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.