Torsdag d. 16. februar 2012 - af Pia Friis Andreassen
Letvægterburger
Skøn burger på en sundere måde.

Det skal du bruge:
4. stk.
4 store, grove burgerboller
Sennep
1 lille icebergsalat i halve
blade
4 tomater i skiver
1 rødløg i ringe
1 lille håndfuld purløg
Kyllingefilet :
4 store kyllingefileter
1 spsk. rapsolie + 1 spsk.
smør
Salt og peber
Persilledressing :
1 dl fromage frais 0,2 %
1 fed hvidløg
8 dl persillekviste
Salt og peber
Kør fromage frais, hvidløg og persille til en glat masse i foodprocessoren. Smag til med salt og peber. Sæt dressingen koldt.
Kyllingefilet:
Afpuds kyllingefileterne og brun dem ved god varme i fedtstoffet. Krydr med salt og peber. Dæmp varmen til middel og steg dem i yderligere 5-6 min. på hver side.
Burger:
Lun bollerne i et par minutter i en 200° varm ovn. Skær dem igennem og smør dem med lidt sennep.
Fyld dem med salatblade, kyllingefilet skåret i mindre stykker, tomater, persilledressing, løgringe og purløg.