Lynstegt kylling og grønt

Prøv lynstegt kylling med bla. broccoli og spinat

Lynstegt kylling med grønt Foto: Martin Tanggaard

Det skal du bruge:

Ca. 800 g kyllingefileter
2 broccolistokke 2 finthakkede fed hvidløg
4 spsk. citronsaft
4 spsk. sojasauce
½ tsk. tørrede chiliflager
1 bdt. forårsløg
2 spsk. olie
150 g babyspinat

Tilbehør:

Ca. 4 dl fuldkornsris
Sojasauce

Tilbehør:

Kog risene efter anvisningen på
emballagen.

Kylling og grønt:

Skær kyllingekødet i tynde strimler på tværs af fibrene og dup dem tørre. Skræl broccolistokkene og skær dem i tynde stave. Rør hvidløg, citronsaft, sojasauce og chiliflager sammen og gem det til senere. Rens forårsløgene og snit dem fint.

Opvarm en wok eller sauterpande, til den er rygende varm. Tilsæt 1 spsk. olie og steg kødet heri ad to omgange, til det er knap
gennemstegt (første gang ca. 3 min.). Tag det op af wokken. Tilsæt endnu 1 spsk. olie og steg broccolistavene heri under omrøring
i 1 min.

Kom den sammenrørte sojablanding i panden og varm den i 1 min. Tilsæt kylling og spinat og varm det hele i yderligere ½ min. Strø forårsløg over.

Tilberedningstid:

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.