Gå til hovedindhold
< Tilbage til forsiden
  • Nyhedsbrev
  • Køb abonnement
  • Privatlivspolitik
Ude og Hjemme
  • Abonnement
  • Slank
    • Slankekure
      • Low Carb-kure
      • Proteinkure
      • Fastekure
      • Dukan Kuren
      • Gode slanketips
      • Forøg forbrænding
    • Motion og træning
      • Træningsøvelser
      • Motivation
    • Slankemad
      • Slankende madvarer
      • Sunde snacks
    • Helbred
      • Undgå sygdom
      • Vitaminer og helse
  • Skæbner
  • Spil
    • Indsend krydsordsløsninger
    • Konkurrencer
  • Familie
    • Hund
      • Søde hunde
      • Hundens sundhed
    • Kat
      • Sjove katte
    • Husmorråd
      • Forbrug
      • Gør det selv
  • Opskrifter
    • Kød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Bagværk
    • Billige madplaner
    • Dessert og kage
    • Vegetaropskrifter
    • Supper
    • Tilbehør
  • Video
  • Sex og samliv
    • Sex
    • Parforhold
    • Dating
    • Utroskab
    • Podcast
  • Horoskop
    • Alle horoskoper
      • Vandmanden
      • Fiskene
      • Vædderen
      • Tyren
      • Tvillingerne
      • Krebsen
      • Løven
      • Jomfruen
      • Vægten
      • Skorpionen
      • Skytten
      • Stenbukken
    • Det overnaturlige
      • Clairvoyance
      • Drømmetydning
      • Horoskoper
      • Håndlæsning
      • Numerologi
      • Stjernetegn
      • Tarot
      • Stjernetegn
  • Forside
  • Opskrifter
  • fjerkræ
  • kylling
  • Marinerede kyllingevinger

Marinerede kyllingevinger

Lone Landmands kyllingevinger er marinerede med hvidløg, chilipasta og paprika. Vingerne er forkogte, så de bare skal brunes i ovnen, til du synes, de har passende farve.

Mail Print

Tirsdag d. 28. januar 2014 - af Lone Landmand / Foto: Søren Kvist

PrintPrint
  • Del på Facebook
  • Del på Twitter
  • Del på Google+

Lone Landmands marinerede kyllingevinger


Lone Landmand deler hver
uge ud af sine lækre opskrifter
fra Lones Landkøkken i
Ude og Hjemme.

[email protected]

Hver uge får du lækre opskrifter fra Lone Landmand i Ude og Hjemme.

Til 4 personer (når der er tilbehør)

Ingredienser

1 kg kyllingevinger
1 tsk. smør til bagepladen

Kogelage
3 liter vand
2 tsk. salt
½ dl sojasauce
2 spsk. rørsukker
3 spsk. balsamicoeddike
3 tykke skiver frisk ingefær
1 tsk. friskkværnet peber

Marinade
2 fed hvidløg
½ dl solsikkeolie
1 tsk. chilipasta
1 tsk. fint salt
½ tsk. friskkværnet peber
2 tsk. paprika
½ dl fint rasp


PRØV OGSÅ: Lone Landmands ovnstegte kylling med rodfrugter


Fremgangsmåde

Kyllingevinger: Hvis dine kyllingevinger er hele - altså stadig har den yderste vingespids - skal de deles i tre, og det yderste led skal kasseres.

Kogelage: Sæt alle ingredienser til lagen over i en rummelig gryde. Lad lagen koge i
5 min. Tilsæt kyllingevingerne og bring gryden i kog igen. Lad vingerne simre i 25 min.
Tag dem op og læg dem på en rist med det samme, så de kan tørre. Det er nødvendigt, hvis de skal kunne blive sprøde.

Marinade: Riv hvidløgsfeddene fint og bland dem med resten af ingredienserne med undtagelse af raspen. Når vingene har tørret et kvarters tid, vendes de grundigt i marinaden. Tilsæt raspen og vend vingerne igen, men ikke mere end højst nødvendigt - ellers rystes raspen af, og den ender som klumper i bunden af skålen.

Bruning: Smør en bageplade med lidt smør og fordel vingestykkerne, så de ikke rører hinanden. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200° (ikke varmluft) i ca. 20 min., eller til du synes, de er færdige. Vend dem en gang eller to undervejs for at få dem lige brune og sprøde på begge sider.

TIP Det er mængden af chilipasta, der bestemmer, hvor stærkt dine kyllingevinger smager. Opskriften her giver en semi-stærk smag, men du kan bruge både to og tre teskefulde chilipasta, hvis du ønsker mere styrke.

Relaterede Artikler

Sund mad: Undgå at tabe dig for meget

5 ting der sker i kroppen, når du spiser bær

Glykæmisk indeks: Tjek madens sukker

Brug det hele: Pastinak

Læs mere om

  • lone landmand
  • sundere fastfood
  • sund mad

Mest læste

  • Jeg bad min kollega om børn
  • Jeg elsker min utro eksmand
  • Midt i sorgen fandt jeg kærligheden igen
  • Brev til Anne-Marie Østersø: Hans børn føler sig snydt for arven
  • Julie mistede sin mand til Alzheimers: Jeg måtte slippe Bjørn

Relaterede artikler

Det virker: Kollagen til huden

Annonce

5 myter om færdigretter

Fødevarer der sænker dit kolesterol

Sund morgenmad: Nyd bare dit æg

Sund mad: Undgå at tabe dig for meget

Mest læste

  • Kylling i karry - en børnefavorit
  • Pastaret med kylling i cremet sauce
  • Croissanter med kyllingesalat
  • Kogt kylling med peber-rodssauce
  • Kyllingesalat med mango og avocado

Seneste nyt

  • Sådan får du flere fugle i haven
  • Voksede op med druk og vold: Naboen blev min redning
  • En læser fortæller: Hellere hund end ferie
  • Spørg advokaten: Hvordan sikrer jeg min arv?
  • For tyk til at blive mor
  • © Ude og Hjemme
  • Det handler om dig og mig
  • Annoncører
  • Disclaimer
  • Administrer samtykke
  • Til top

Besøg Allers andre hjemmesider

  • Aller.dk
  • Antik & Auktion
  • BILLED-BLADET
  • ELLE
  • Familie Journal
  • Femina
  • Gislev Rejser
  • IN
  • ISABELLAS
  • Kulturrejser Europa
  • Letliv
  • Mad & Bolig
  • Mama
  • Maries Ideer
  • Nilles Rejser
  • Nyhavn Rejser
  • Psykologi
  • Q
  • SE og HØR
  • SPIS BEDRE
  • Stjernegaard Rejser
  • SØNDAG
  • Ude og Hjemme
  • Vi Unge
  • Where2Go
  • Køb abonnement
  • Nyhedsbrev
  • Facebook

Aller Media A/S

Havneholmen 33

1561 København V

CVR.: 43325612

Tlf.: 72 34 20 00