Marineret kylling på spyd og myntedressing

Aftensmad til Dukan Kurens fase 1, angrebsfasen.
RP = Rent protein
2 personer
Ingredienser
Ca. 500 g kyllinge-
inderfilet
Saften af ½ citron
1½ tsk. sød paprika
1 nip salt
Friskkværnet peber
Nogle dråber olie
Myntedressing
2 dl græsk yoghurt 2% 1-2 finthakkede
fed hvidløg
2 spsk. hakkede
mynteblade
Peber
Krydderurtesalat
En stor håndfuld
bredbladet
persille
En lille håndfuld
kørvelkviste
6 mynteblade
2 tsk. citronsaft
PRØV OGSÅ: Dukan Kurens Kylling i sursød sauce
Fremgangsmåde
Kødspyd: Læg kødet i et fad. Dryp citronsaft over. Krydr med paprika, 1 nip salt og peber.
Vend rundt, så citron og krydderier fordeler sig på begge sider af kødet. Lad det herefter trække i
10-15 min.
Træk kødet på spyd. Fordel nogle dråber olie på en grillpande ved hjælp af et stykke køkkenrulle. Varm panden op, til den er rygende varm. Grillsteg kyllingestykkerne i 2-2½ min. på hver side, til de er gennemstegte.
Krydderurtesalat: Bland de tre slags krydderurter. Dryp citronsaft over lige inden servering.
Myntedressing: Rør yoghurten med hvidløg og mynte. Smag til med lidt peber.