Fredag d. 26. juli 2013 - af Pia Friis Andreassen / Foto: Martin Tanggaard
Marineret kylling på spyd til Dukan-kuren
Dukan-opskriften på marineret kylling på spyd tilhører kategorien RP = Ren protein. Retten er beregnet som aftensmad til fase 1, Angrebsfasen.

1-2 portioner
Marineret kylling på spyd til Dukan-kuren: Ingredienser
2 kyllingefileter
2 spsk. balsamicoeddike
Grillspyd
1 tsk. revet, finthakket usprøjtet citronskal
½-1 tsk. hakket frisk mynte
Dressing
1 dl fromage frais
2-4 spsk. hakket, frisk mynte
PRØV OGSÅ: Dukan-kurens kylling i peberrodssauce
Marineret kylling på spyd til Dukan-kuren: Femgangsmåde
Afpuds kyllingefileterne og skær dem i tern. Kom dem i en skål og hæld balsamicoeddike over. Lad det trække i 15 min. ved stuetemperatur. Træk kødet på spyd. Steg det på en slip let-pande over middelstærk varme i 1½-2 min. på hver side, dvs. 6-8 min. i alt, til det er gennemstegt. Strø citronskal og mynte over kødet.
Dressing: Rør fromage frais og mynte sammen og servér dressingen til kyllingespyddene.
Kom i gang med Dukan-kuren idag!
Her får du en komplet guide, gode råd og opskrifter til Dukan-kuren >>