Medister af kyllingekød og pastasalat

Skønt alternativ til den klassiske medister

Foto: Martin Tanggaard

4 pers.

Det skal du bruge:

Ca. 500 g kyllingemedister
2 spsk. olie

Dipsauce:

2 dl Cheasy fraiche 6 %
1 spsk. sennep
Salt og peber

Pastasalat:

300 g pastaskruer (fuldkorn)
1 glas oliven (afdryppede)
1 glas soltørrede tomater i marinade (afdryppede)
2 spsk. oliemarinade fra tomaterne
275 g grønne ærter (optøet fra frost i køleskabet natten forinden)
3/4 hakket potte persille
Salt og peber

PRØV OGSÅ: Kyllingespid og peanutsauce

Sådan gør du:

Pastasalat:

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Hæld vandet fra og lad pastaen dryppe af. Vend oliven, soltørrede tomater, oliemarinade, ærter og persille med pastaen. Krydr med salt og peber.

Pølse:

Steg medisteren i olien over middelstærk varme i ca. 8 min. på hver side.

Dipsauce:

Rør fraiche og sennep sammen. Smag til med salt og peber.

Tilberedningstid:

Ca. 35 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.

PRØV OGSÅ: Krydret kyllingeret