Torsdag d. 22. november 2012 - af Pia Friis Andreassen
Medister af kyllingekød og pastasalat
Skønt alternativ til den klassiske medister

4 pers.
Det skal du bruge:
Ca. 500 g kyllingemedister
2 spsk. olie
Dipsauce:
2 dl Cheasy fraiche 6 %
1 spsk. sennep
Salt og peber
Pastasalat:
300 g pastaskruer (fuldkorn)
1 glas oliven (afdryppede)
1 glas soltørrede tomater i marinade (afdryppede)
2 spsk. oliemarinade fra tomaterne
275 g grønne ærter (optøet fra frost i køleskabet natten forinden)
3/4 hakket potte persille
Salt og peber
PRØV OGSÅ: Kyllingespid og peanutsauce
Sådan gør du:
Pastasalat:
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Hæld vandet fra og lad pastaen dryppe af. Vend oliven, soltørrede tomater, oliemarinade, ærter og persille med pastaen. Krydr med salt og peber.
Pølse:
Steg medisteren i olien over middelstærk varme i ca. 8 min. på hver side.
Dipsauce:
Rør fraiche og sennep sammen. Smag til med salt og peber.
Tilberedningstid:
Ca. 35 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.
PRØV OGSÅ: Krydret kyllingeret