Paella

Lækker paella med kylling.

Foto: Mannerup/Kates Joint og All Over

4 portioner

Det skal du bruge:
300 g kyllingefi let i tern
250 g brune ris
2 løg i skiver
3 fi nthakkede stængler bladselleri
3 fi nthakkede fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
1 tsk. tørret timian
2 tsk. paprika eller stødt chili
2 grofthakkede røde peberfrugter
1 dåse flåede, hakkede tomater
Salt og peber
3 spsk. finthakket persille

Sådan gør du:
Kog risene og lade dem køle af. Brun løg, bladselleri og hvidløg i olie i en stor pande eller wok. Tilsæt timian, paprika, rød peber og kyllingekød og lad det stege i 6-7 min. Tilsæt derpå de flåede tomater og evt. lidt vand og lad det simre i 10 min. Bland de kogte ris i, rør det godt sammen, læg låg på, sluk for varmen og lad gryden stå på eftervarmen i 5 min. inden servering. Smag til med salt og peber. Drys med persille ved servering.

Lækker rejecocktail

Energi pr. portion
434 kcal / 1813 kJ
Fedt: 11 g
Kulhydrat: 59 g
Protein: 23 g
Kostfibre: 5 g

Læs mere om SlankeKlubben og meld dig ind her!

TIP
Retten kan evt. piftes op med rejer, chorizopølse og masser friske krydderurter.