Mandag d. 21. november 2011 - af Pia Friis Andreassen
Paneret kylling og spaghetti
Lækker middagsret til hverdag og weekend. Paneret kylling med spaghetti.

Paneret kylling og spaghetti til 4 personer
Det skal du bruge til paneret kylling og spaghetti:
4 kyllingebrystfileter, 3 spsk. hvedemel, salt, peber, 1 sammenpisket æg, 100 g rasp, 2-3 spsk. olie.
Tomatsauce: 1 stort, finthakket løg, 2 spsk. olie, 2 hakkede fed hvidløg, 2 dåser flåede tomater, sukker, salt, peber.
Tilbehør: Ca. 300 g tørret spaghetti, revet parmesanost, 1 dl hakket, bredbladet persille.
Tilbehør: Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen.
Paneret kylling og spaghetti - sådan gør du:
Tomatsauce: Sautér løget klart i olien. Tilsæt hvidløg og tomater og bring det i kog. Lad det småsnurre i 20 min. og smag til med sukker, salt og peber. Vend saucen med den afdryppede spaghetti lige inden servering af paneret kylling med spaghetti..
Paneret kylling: Skær kyllingefileterne igennem på langs. Vend dem i mel, der er krydret med salt og peber, herefter i sammenpisket æg og til sidst rasp. Steg dem i olien over middelstærk varme i ca. 3 min. på hver side, eller til de er gennemstegte.