Paneret kylling og spaghetti

Lækker middagsret til hverdag og weekend. Paneret kylling med spaghetti.

Foto: Martin Tanggaard

Paneret kylling og spaghetti til 4 personer

Det skal du bruge til paneret kylling og spaghetti:
4 kyllingebrystfileter, 3 spsk. hvedemel, salt, peber, 1 sammenpisket æg, 100 g rasp, 2-3 spsk. olie.

Tomatsauce: 1 stort, finthakket løg, 2 spsk. olie, 2 hakkede fed hvidløg, 2 dåser flåede tomater, sukker, salt, peber.

Tilbehør: Ca. 300 g tørret spaghetti, revet parmesanost, 1 dl hakket, bredbladet persille.

Tilbehør: Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen.

Paneret kylling og spaghetti - sådan gør du:
Tomatsauce: Sautér løget klart i olien. Tilsæt hvidløg og tomater og bring det i kog. Lad det småsnurre i 20 min. og smag til med sukker, salt og peber. Vend saucen med den afdryppede spaghetti lige inden servering af paneret kylling med spaghetti..

Paneret kylling: Skær kyllingefileterne igennem på langs. Vend dem i mel, der er krydret med salt og peber, herefter i sammenpisket æg og til sidst rasp. Steg dem i olien over middelstærk varme i ca. 3 min. på hver side, eller til de er gennemstegte.

Filokurv med rejer og grønne asparges