Pasta med kylling i flødesauce

Ugens hurtige aftensmad

4 personer
4 kyllingefileter (400-500 g)
1 spsk. rapsolie
2 løg
1 fed hvidløg
1 squash
2 røde peberfrugter
250 g champignoner
1 tsk. Salt
2½ dl kaffefløde
4 tsk. majsstivelse
1 bdt. persille
500 g frisk pasta, gerne fuldkornspasta

Skær kyllingefileter i mindre stykker på ca. 2 x 2 cm og brun dem i olien på en stor pande. Hak løg og hvidløg fint og kom dem på panden. Skær squash i tern, peberfrugter i trekanter og champignoner i kvarter. Kom grønsagerne på panden. Drys med salt, rør rundt og steg videre ved middel varme i ca. 10 min.

Rør majsstivelse i kaffefløden og hæld det over kyllingeblandingen. Lad det hele koge op under omrøring og lad det simre i ca. 5 min., til saucen er cremet.

Kog imens pastaen i en stor gryde letsaltet vand i det antal minutter, som er angivet. Vend den færdigkogte pasta sammen med kylling, grønsager og sauce og spæd evt. med lidt vand, så saucen ikke bliver for tør.

Drys med hakket persille og server straks.

Energi pr. person: 2900 kJ (690 kcal)
Protein: 24 % (41 g)
Kulhydrat: 49 % (84 g)
Fedt: 27 % (20 g)

Hvis du vil tabe dig, kan du spise en portion svarende til en sjettedel af hele retten.