Onsdag d. 6. marts 2013 - af Pia Friis Andreassen
Pastaret med kylling i cremet sauce
Lækker, cremet pastaret med fuldkornspasta og kylling

4 pers.
Ingredienser til pastaret med kylling i cremet sauce
500 g fettuccine fuldkornspasta
50 g rucola
650 g kyllingeinderfilet
2 spsk. olie
125 g bacon i skiver
Sauce:
2 æg
75 g smeltet smør
150 g revet parmesanost
¼ l piskefløde
2 finthakkede fed hvidløg
Salt og peber
Fremgangsmåde til pastaret med kylling i cremet sauce
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Skyl rucolaen og slyng den tør.
Skær kyllingekødet i tern og steg det i olien over middelstærk varme, til det netop er gennemstegt. Tag det af panden og tag 250 g fra til torsdag. Steg så baconen sprød, tag den af panden og læg den på fedtsugende papir.
Sauce:
Slå æggene ud i en gryde og pisk i dem. Tilsæt smør, parmesanost og fløde og varm det hele over middelstærk varme under omrøring. Tilsæt hvidløg og lad det simre ved svag varme i 5 min. Kom kylling og bacon i saucen og lad det hele blive varmt. Smag til med salt og peber. Servér retten med lidt rucola på toppen.
Tilberedningstid:
Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.