Tirsdag d. 27. juli 2010 - af Pia Friis Andreassen
Pastasalat med kylling
Lækker og indbydende kyllingeret

4 personer
Det skal du bruge:
1 pk. kyllingefileteter (700 g)
Ca. 300 g pastapenne
2 spsk. olie
Salt og peber
Ca. 300 g tomater i både
Ca. 1½ dl hakket persille
Prøv også: Kyllingesalat
Tapenade:
1 glas stenfri, sorte oliven (afdryppede)
1 fed hvidløg
2-3 stilke persille
2 spsk. olivenolie
Citronsaft
Chili
Salt
Prøv også: Tarteletter med kylling og asparges
Sådan gør du:
Tapenade: Kør oliven, hvidløg, persille og olie til en glat masse i foodprocessoren. Smag til med citronsaft, chili og salt.
Salat: Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og lad den dryppe godt af. Afpuds kyllingefi leterne. Brun dem i olien ved god varme i 1 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Dæmp varmen til middelstærk og steg dem i yderligere i 5-6 min. på hver side, til de er gennemstegte. Skær fileterne i tynde skiver. Vend ca. halvdelen af tapenaden med den afdryppede pasta, kyllingefileterne, tomaterne og persillen. (Brug evt. resten af tapenaden i kartoflerne om fredagen).
Tilberedningstid: Ca. 35 min., heraf arbejdstid ca. 35 min.