Mandag d. 29. september 2008 - af Pia Friis Andreassen, Foto: Jacob Ljørring
Saftig kyllingefilet
Kylling med tørrede svampe. En skøn efterårsret.

4 pers
600 g kyllingeinderfilet
3 skiver bacon
2 forårsløg
2 spsk. Olie
2 finthakkede fed hvidløg
50 g tørrede Carl Johan-svampe
1 dl hvidvin
4 l kogende hønsebouillon
1 håndfuld rucola
1 dl hakket persille
100 g ristede, hakkede pinjekerner
50 g revet parmesanost.
Helstegt rødspætte
Tilbehør:
Ca. 400 g tørrede spaghetti.
Sådan gør du:
Udblød svampene efter anvisningen. Skyl dem derefter, pres fri for væde og hak dem groft. Rens forårsløg og snit fint. Hold den grønne og hvide del hver for sig. Skyl, tør og snit rucola.
Fuldkornspizza
Steg kød, bacon og den hvide del fra forårsløgene i olie. Tag det op. Steg nu svampene i ca. 5 min. Tilsæt vin og lad den koge af. Tilsæt bouillon og bring i kog. Tilsæt kylling, bacon og løg. Lad det simre et par min. Tilsæt rucola og persille.
Kog i mellemtiden pastaen efter anvisningen. Vend derefter drænet pasta i retten. Lad det simre 2 min. Bland den grønne del fra forårsløg, pinjekerner og parmesanost
LÆS OGSÅ:
Flere lækre opskrifter til hverdag og weekend