Onsdag d. 19. juni 2013 - af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
Salat med kylling og ost
Rigtig nem aftensmad til de dage, hvor det bare skal gå hurtigt

4 pers.
Ingredienser til salat med kylling og ost
4 kyllingefileter
2 spsk. olie
Salt og peber
Salat:
4 hårdkogte æg
150 g bacon i skiver
2 stk. mini-romainesalat
4 tomater
Dressing:
3⁄4 dl mayonnaise
1 spsk. fromage frais
2 finthakkede fed hvidløg
3-4 spsk. tomatketchup
1 spsk. worcestershire-sauce
½ tsk. paprika
Citronsaft efter smag
Salt og peber
PRØV OGSÅ: Kylling og kartoffelsalat
Fremgangsmåde
Kylling: Afpuds kyllingefileterne og dup dem tørre. Steg dem i olien over middelstærk varme i ca. 6 min. på hver side, eller til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber. Tag dem af panden og lad dem afkøle. Skær dem i skiver.
Salat: Del æggene i halve. Steg baconen sprød og gylden på en tør pande og læg den på fedtsugende papir. Riv salatbladene i mindre stykker. Skær tomaterne i mindre stykker.
Dressing: Rør dressingen sammen og smag til med citronsaft, salt og peber.
Anret kylling og salat på fire tallerkener. Servér dressingen til.
Tilberedningstid: Ca. 25 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.
PRØV OGSÅ: Kalkun med tunsauce