Spinatkylling

Lækker spinatkylling med dilddressing.

Foto: Jacob Ljørring

Det skal du bruge:
6 kyllingebryster med skind
2 pasteuriserede æggehvider
100 g optøet spinat
1½ dl fløde
½ rød peber
Salt og peber
Lidt smør til pensling
Dressing
1½ dl cremefraiche
1 tsk. sennep
2 spsk. hakket dild
Salt og peber
Tilbehør
Lidt salat

Filokurv med rejer og grønne asparges

Sådan gør du:
Tag skindet af 2 af kyllingebrysterne og skær kødet i tern. Læg det i en foodprocessor og tilsæt æggehvider, salt og peber. Pres vandet af spinaten, hak den med en kniv og kom den i foodprocessoren. Kør det hele, til blandingen er blevet til en finthakket, sej fars. Tilsæt derpå fløden og blend den med farsen. Skær peberfrugten i små tern og rør den sammen med farsen. Kom farsen i en sprøjtepose med en stor åbning og sprøjt den ind under skindet på de resterende 4 kyllingebryster.

Pensl brysterne med smeltet smør og bag dem i ovnen ved 180° i 20-25 min. Rør ingredienserne til dressingen sammen. Servér de fyldte kyllingebryster med dressing og lidt salat.

Lækre kinarejer